1. juli 2009

Puuuh…

Nå puster jeg lettet ut og mannen min er minst like glad… Vi er ferdig med flyttingen; herlig! Vi flyttet møblene nå i helgen og vasket ut leiligheten mandag og tirsdag – ingen lett jobb å gjøre i 30 grader, men nå er det gjort. Damen som har kjøpt leiligheten er såre fornøyd og vi også. Tror og håper at hun vil trives.

Hvordan går det her i heimen da? Vel, ikke for å etterape min gode bloggvenninne, G-C, men jeg må bare; her er det villa, kos og kaos! Her er dagens situasjonskart fra stuen…

 

DSC02924

 

Ikke tro at vi har plassert alt rotet i den ene kroken, for det er minst like gale i den andre enden av stuen, se bare

 

DSC02925

 

Men fortvil ikke på mine, eller familien min sine vegne; vi har en plan – eller fremdriftsplan som det heter på fint. Stuen… ja, den er bare en lagerplass og et sted der vi labber fra hagen og inn på kjøkkenet og vi gidder selvfølgelig ikke å ta av oss skoene. Vi går imidlertid ikke alltid med sko på inne. Når man først labber rundt med sko på og siden barføtt, ja.…da blir føttene seende slik ut;

 

DSC02933 DSC02930

 

Disse delikate føttene tilhører datteren min og hun ble kommandert ned i dusjen umiddelbart etter at hun hadde vært fotomodell…

Men i villaen og dens kaos er det også rom for kos og det er viktig i en slik situasjon

 

DSC02935

 

Ikke tro at det bare er mor som koser seg fordi det bare er noe i det ene glasset, men klokken er blitt såpass mye at de andre er krøpet under dynen. Nå sitter jeg her og blogger, mens jeg koser meg med litt vin og nyter freden og roen. Blogg, vin og stillhet; digg! Jeg har nok alltid vært et harmonisk menneske (de som kjenner meg vil nok si at jeg er litt hissig…), men her, på vårt nye hjemsted, får jeg ekstra ro i sjelen. Det er ikke rart at det gir meg ro, her er utsikten fra loft/TV-stuen…

 

DSC02918

 

Fra et annet vindu i det samme rommet, ser vi på et “shabby chic” tørkestativ…

 

DSC02922

 

Tørkestativet er nok mer utdatert, enn det er “shabby chic”, men det duger som tørkestativ til badehåndkleet til datteren min. Hun har forresten fått nye venninner og de har vist henne ulike badeplasser både i vann og sjø. For datteren min, som er født i Fiskenes tegn og elsker å bade, var dette “0´lykke”.

Joda, vi har det glimrende og nå som vi har overlevert nøkkelen til leiligheten, kan vi konsentrere oss fullt om Huset.

Skal snart legge ut oppdaterte bilder fra Huset, så vær snill og kom tilbake. Om du i tillegg legger igjen et lite hei, blir jeg ekstra glad. Nå er klokken snart 01.00 og jeg ønsker deg en god natt – håper det står bra til. Klem fra Jannicke

13 kommentarer:

Stubbetufsa sa...

Gratulerer med salg, og med innflytting i det nye huset! Det skal og må være rotete i begynnelsen, før man får plassert alt der det skal være! Lykke til med alt!

Helle : sa...

Tillykke med det hele, det skal jo være skidt før det bliver godt.

Lunalei ;-) sa...

Gratulerer med salg og innflytting i nyhuset!!! Om det er litt rotete i begynnelsen, så gjør jo ikke det allverden. Synes det høres lurt ut å ha det meste i stua, så kan en kose seg med at den tømmes gradvis!!!
Gleder meg til å se flere bilder!!!
Sommerklem fra Lunalu

Hannes hage sa...

Gratuulerer med nytt hus! Også så flinke dere har vært å jobbe så hardt i denne varmen. Nydeli utsikt har dere også. Blir flott å få se flere bilder.

Tovepia sa...

Hei på deg! Nå har jeg lagt deg inn ordentlig og fjernet gamle adresser. Takk for opplysningen, jeg ser jo at jeg har gått glipp av mye siden sist.
Gratulerer med ny bolig!! Tenker du har travle tider, men det blir så bra når man kommer i orden;) Ha en kjempefin dag og klem fra meg!

Bodil sa...

Tillukke med innflytting, og ha ein fin sommar :)

Iryl sa...

Innom for å ønske deg en riktig god sommer! Ser ut som en kjekk plass å flytte til :-)

cille sa...

Wow litt jobb har du ser jeg i flyttesjauen, men det går seg til...ønsker deg en fin og varm sommer, og titter gjerne innom igjen!

Jeanette Jess1 sa...

Ser ut som at dere vet hva dere skal holde på med i sommer ;O)
Koselig med sommer når man flytter i allefall,deilig at dørene kan stå opp og alle kan gå ut og inn. ;o)
Ha en super sommer,kos dere litt innimellom øktene i huset ;o)

Havfruen sa...

Hei du:) hvordan går det i kaoset? Ting begynner kanskje å komme på plass? Dere har hatt litt av en periode må jeg si, men tenk på den dagen dere kan se tilbake på alt dette.. Flott at datteren din har fått nye venninder og nå nyter hun sikkert ferien med pappa. I dag ville liksomn ikke sommerværet komme hit, jeg har tent opp og sitter foran peisen:)
Stå på videre og lykke til!
Klem:)

Anonym sa...

Hei hie:)
Og tusen takk for hilsen inne hos meg. Selvfølgelig kommer vi til å klare det. Akkurat som du kommer til å klare og male trappa di.
Nei, jeg har hørt at det striper seg så lett når man maler med høy glans. En skal være veldig nøye, for alle ujevnheter kan visst synes godt. Men følger man oppskriften så tror jeg det går bra.
I siste inspirasjon som du får gratis på Maxbo så er det en oppskrift på hvordan en pusser opp trapp. Bare et lite tips;)
Den utsikten der hadde jeg også slappet maks av med.
Legger deg til blogglista mi jeg, for denne oppussingen deres har jeg lyst til å følge med på;)Spennende...
Ha en flott helg.
Klem fra Elin!

cille sa...

Det ligger en Award og venter på deg i bloggen min! ha en koslig weekend! Klem...

Birgitta sa...

Hej
Jag vill också gratulera till inflyttning i nya huset. Hoppas du ska trivas riktigt gott. Ska bli roligt att få följa dej där.
Ha en fortsatt trevlig weekend.
Kram Birgitta