8. feb. 2009

Diamanter i naturen

Det er nydelig vær i Bergen for tiden. Kaldt, snø og sol. Eldste sønnen min har vært på Voss, han har nok hatt en flott dag. Kjusar dokkar som e på fjellet. Vi valgte å gå en tur til fots og det er fint det også. Hunden vår, Zetha, har mye pels og når hun går i snø får hun klumper med snø i pelsen. For å forhindre dette, har vi kjøpt en tøff Goretex drakt til henne. Fant ikke den i dag, den er nok gjenglemt i campingvognen vår. Fant imidlertid den gamle drakten hennes, men oj.... den gamle damen har tydeligvis lagt på seg rundt magen. Hun så ut som en godt stappet medisterpølse og vi fikk oss dagens latter. Snakk om å bli stiv som en stokk og med et blikk som tydelig sa: "Jeg går ikke med denne". 

Vi tok selvfølgelig av henne drakten og la ut på tur: "Ahhh" - deilig frisk luft og vakker natur rundt seg. Vi er heldige som bor i vakre Norge. Jeg hadde med meg kamera og knipset noen bilder på turen vår. Jeg er en helt fersk fotograf og det er ganske vanskelig, men akk så moro å fotografere.  Jeg ble facinert av hvordan iskrystallene skinte og glitret i solen; vakkert. Det var som om naturen hadde pyntet seg med de fineste diamanter...Det neste jeg skal kjøpe til kameraet, er et makro-objektiv. Da vil nok slike bilder som ovenfor bli mye finere. Men håper du fikk et visst inntrykk. 

9 kommentarer:

Tove sa...

Oj, så utruleg kjekt med nye gjestar på bloggen min! Har sveipa meg fort gjennom innlegga dine, og funne ut at vi har tre ting (minst!) til felles: fotoglede, bichon og gel nimbus! Av desse tre tinga brukar eg sjeldan det eine utan det andre. Det er som regel meg, hunden og fotoapparatet på tur!

Bilete nr. tre i innlegget ditt må vere eit av dei vakraste eg har sett! Det ser ut som det mest kostbare smykke som heng på utstilling i vinterlyset! Skulle gjerne ha sett ein større variant av biletet for å få med detaljane...

Kos deg vidare med det som er att av morsdagen!

PS! Legg deg til på blogglista mi slik at eg ser når du har publisert nye innlegg!

Elin Osa Søreng sa...

Oi- beklager, men jeg fikk meg en god latter av å se bildet av Zetha. Maken til blikk! Ingen tvil om hva hun prøvde å uttrykke, hehe. Men så tok "alvoret" meg- for noen VAKRE bilder!!! Sukk... dekker vel det jeg prøver å si om de.... Så flink du er til å fange diamantene! Og, ja- vi er heldige som bor i dette nydelige landet. Ikke en dag går uten at jeg er takknemlig for det... Ha en flott uke, klemmer fra Elin

trulte sa...

For none nydelig vinterbilder du har tatt.

Rekkehuset sa...

Så flotte bilder du har tatt! Sånne fikser ikke jeg med mitt kamera i alle fall.
Takk for hilsen i bloggen min:-) Det er supert at vi er flere som jobber med Sylvi samtidig, da blir det litt drahjelp framover synes jeg. Nå er jeg halvveis på hetta, og begynner å bli forsynt fakisk. Har mange ting som jeg ivrer etter å starte på, men klok av skade kan jeg ikke ha for mange ting på pinnene samtidig.
Gleder meg til å se bilder av din Sylvi! Ha en fin uke, hjertelig hilsen Hanne.

Hannesol sa...

Måtte smile litt av hundefrøkna jeg og :0) Ikke greit å være firfoting i disse snøtider, her er det klumper mellom potene som er problemet. Potesokker? Å nei, det vil han ikke ha noe av... -Flotte bilder du har tatt, det er så vakkert om vinteren også! :)

Raglan Felling sa...

Flotte bilder, og morsom hund.

Spurven sa...

Så søt vofsen er! Og fine bilder fra et vinterlig Bergen - koselig!

En Award fra meg til deg!

Maibritt sa...

Hellemin så søt hun er, kan tydelig se misnøyen i blikket ja *ler* de er nå bra rare.

Ellen sa...

Nydelige bilder du har tatt. Blir så fasinert av snøkrystaller. Flott lesing i bloggen din. Supersøt hund dere har :) Håper du får en fin helg :)