3. feb. 2009

Vagabondvotter med mer...


Garnet som jeg har strikket sokker av, egnet seg ikke til å strikke vagabondvotter av. Jeg får spørre dem i garnbutikken hvilket garn som passer best. Garnet som jeg sitter igjen med, skal jeg bruke til å strikke raggsokker til mannen min - da blir han glad c", ) 
Ettersom han ikke har akutt behov for sokker nå, begynner jeg med MÅ-HA-plagget til meg selv. Det er "Sylvi"- populært kalt "dånekåpen". Kjært barn har mange navn, den er uansett det jeg vil kalle griselekker! Det gjenstår å se om kåpen blir griselekker med min kropp inni - her er det et stort usikkerhetsmoment... Det minner meg forresten om å opplyse om at vi fremdeles er  flinke til å gå tur. Bildet over tok jeg på søndag, da vi var på tur i området hvor vi har campingvognen vår. I går var vi ute på ny tur (uten kamera) men da jogget vi til om med tre etapper i løpet av runden vår. Bra, ikke sant? Men oj, for en elendig kondisjon jeg har og en annen ting som viste seg tydelig; min kropp er ikke bygget for fart. Jeg er imidlertid ikke den som gir meg med det første, så det er håp i hengende snøre...

9 kommentarer:

Elin sa...

Så nydelig bilde da!!! Ler godt av navnet "dånekåpen"- det har jeg ikke hørt før, men det passer jo bra. Den er kjempeflott, men passer så aldeles ikke til meg som måler "hele" 152 cm! Hva slags garn skal du bruke på den- og hvilken farge? *kjempenysgjerrig og gleder meg på dine vegne* Jogging, ja- det blei det (heldigvis) en brå slutt på allerede på ungdomsskolen- har kneskåler som spretter ut... Men kan ikke si at jeg savner det et dugg! Det jeg savner er å GÅ lange(!) turer på beina, bruker rullestol til det fremdeles. Men jeg gleder meg til den dagen og satser på at det blir i nær framtid! Enn så lenge nyter jeg synet av sånne fine bilder du og andre har tatt- og dagdrømmer meg med. Ha en kjempeflott dag og takk for at jeg fikk "være med" på turen ;o)

Stubbetufsa sa...

Jeg syns du er utrolig flink når du GÅR turer, og ikke har falt for fristelsen til å ete opp alt som er godt i huset før det blir ødelagt....

Jannicke sa...

Jeg må bare komme med en liten kommentar til Stubbetufsa og samtidig skryte av meg selv. Har hatt en stor Toblerone med frukt liggende i kjøkkenskuffen siden november...

aud47 sa...

Hei nydlig bilde da...der er det nok fint og ha vogn kan jeg tro.. ellers syns jeg at en blir fort i bedre form om en bare klarer å gå litt på ei uke.Jeg har ikke fått gått så mye som jeg ville nå i 14 dager.....er så veldig kaldt her .Har vært -20 nesten i 14 dager.Sola skinner så det er jo innmari nydlig da .Gleder meg til og se kåpa di tror nok den blir kjempefin.

Marit sa...

Nydelig bilde! Så flink du er som til og med jogger. Jeg har funnet ut at det strider mot min natur å jogge/løpe. Men jeg er glad i å gå. Desverre har det blitt litt for lite av det også i det siste. Gleder meg til vårsola forhåpentligvis vekker meg til liv igjen.
Blir spennende å se "dånekåpa" di.

Irene sa...

Nydelig bilde:) Og kjempefin blogg. Skal bli koselig å følge denne. Takk for hilsen i bloggen min :)

Stubbetufsa sa...

Jannicke! Du kan spare sjokoladen din, jeg har noe til deg i bloggen min!

Felisi sa...

Fantastisk flott bilde!
De strikketøymappene du lurte på er fremdeles ledige. Dvs den røde er solgt, men jeg har mer stoff og kan sy en til ;o)

Spurven sa...

Hei, Jannicke! Du/dere er flittige ute i naturen, fine bilder tar du også! Interessant å se hvordan andre har det i sitt nærområde, ser så fint ut med sånne små øyer. Og så er det grønt, jeg misunner dere nesten!
her er hvitt fra november til sent i april. Så ønsker jeg deg ei koselig helg og god natt!