25. mar. 2009

Hemmelig venn

Inne på “Hobbyboden” er det noe som kalles “Hemmelig venn” hvor medlemmer kan melde seg på fra måned til måned. Hver enkel deltaker får tildelt sin “Hemmelige venn” og sender fra seg en pakke til en verdi av 80-100 kr + porto. Pakken blir sendt anonym, men med hint om hvem man er.

Det var så gøy å få pakke fra min hemmelige venn (som jeg forøvrig ganske raskt avslørte til å være Elin73). Spenningen da jeg åpnet pakken var nett som på julaften. Ååååå, så fint innhold: Jeg fikk 1 stort nøste med Viking Balder (har ikke strikket med det garnet før), 2 nøster med Fabel, 5 knapper og noen poser med kaffe og te. Se bare her:

DSC01390 

Var ikke pakken fin, vel? Tusen takk, Elin73. Jeg synes dette var så gøy, at jeg tror jeg må melde meg på i april også.

Ellers tenker jeg mye hus for tiden. Jeg har lyst til å skru tiden litt frem, slik at vi kan overta “residensen” og få satt i gang med planene våre. Bare så det er klart; vi blir ikke arbeidsledige med det første. Vi har kjøpt oss et hus som trenger flittige og kjærlige hender. Jeg gleder meg til jeg kan vise deg bilder av huset, men det blir ikke før vi har overtatt – vi må smøre oss med tålmodighet, både du og jeg… Tiden går fortere når man sover, så nå skal jeg legge meg; god natt. Klem fra Jannicke

2 kommentarer:

elin73 sa...

Så fint at du likte pakken.Ha en fortsatt fin uke.
Klem fra Elin

dorthe sa...

Lykke til med nye prosjekter:) Ha en fin dag:)