6. okt. 2009

Frem og tilbake er dobbelt så langt…

Jeg må bare innrømme det; jeg er nok litt konservativ… Helt siden jeg startet med blogg i januar, har jeg stadig latt meg imponere og bli påvirket av alle de flotte bloggene rundt omkring. Jeg har prøvd noen bloggdesign, men nei…. det passer liksom ikke helt på meg. De siste par månedene har jeg hatt et ønske om å endre bloggen min fra to til tre kolonner. Tror du jeg fikk det til? Nope, gjorde ikke det. Jeg fordrar egentlig ikke HTML-koder (eller ka det no hetar…). I dag kom jeg tilfeldigvis over en bloggsøster (eller snarere bloggdatter i forhold til alder) hun kunne hjelpe meg. Det skjønne mennesket gjorde bloggen min om til tre kolonners. Jippi, gurimalla… dette var jo flott. Eg skal bare finjustere litt her og flikke litt der… og litt til….og ups! Der forsvant den ene av sidekolonnene. Kor ble den av??? Eg scrollet meg nedover i bloggen min; der! Under innleggene lå den høyre sidekolonnen. Hmmm…. kordan får eg den opp igjen der den skal stå? Her er gode råd dyre…. Jeg prøvde å endre tilbake igjen – nei… hmmm, endre litt til og litt til…….. Nei, til slutt visste jeg verken opp eller ned i bloggen… ka i svarte gjør eg no???

 

spm

 

Jeg sendte mail til den snille jenten som hadde hjulpet meg i utgangspunktet. Forklarte henne hva jeg hadde gjort og hun hjalp meg enda en gang; tusen takk til deg om du leser dette. Men som sagt; frem og tilbake er dobbelt så langt. Etter at hun hadde rettet opp rotet mitt – hva gjorde jeg da? Jo, jeg endret bloggen tilbake til å kun ha to kolonner. Jeg må innrømme det; jeg liker best det trygge, det som jeg er vant til. Jeg skal gi bloggen min en “makeover” og endre litt på farger og heading, men ellers tror jeg at jeg lar den være slik den er.  Dagens lærepenge: Jannicke, ikke gjør ting du ikke kan og det enkle er ofte det beste!

God natt – klem fra Jannicke

6 kommentarer:

Gamleheksa sa...

Hehe, dette høres kjent ut. Av og til lever bloggen sitt eget liv også, skjønn det den som kan.
Synes bloggen din er fin sånn den er, jeg da.

Lunalu sa...

he he, du laga nok den ene kolonna litt for brei! Ikke bare bare dette med kolonner!!! Men jeg synes nå bloggene er like fine med bare to kolonner, kommer jo helt på hvor mye en vil ha med - og hvordan en vil organisere det!!
Da jeg skulle ordne med tre kolonner + div anna på bloggen min - så laga jeg en testblogg først, og her ornda jeg alt til jeg ble fornøyd. Så gjorde jeg bare det samme i den egentlige bloggen min. Da slapp jeg at det ble rota til!
Ønsker deg en herlig tirsdag! Høstklem fra Lunalu

Ingrid's strikkeri sa...

Hei Jannicke;)
ler..Jeg har det som deg. Har rotet fælt på med bloggen og ikke talom om jeg klarer å få til 3 kolonner, he he..Vel jeg synes nok at det er pent som det er nå da;) Ha en finfin dag;) Hilsen Ingrid

MajorogMeg sa...

hehe....jeg har gjort det samme selv en gang. Fikk nesten hysterisk anfall i støytene. Nei, jeg måtte gå tilbake til det trygge gamle:) HTML er no dritt spør du meg. Skjønner ikke en pøkk:) Men Gubben er ekspert på det, så jeg har ropt KRISE noen ganger, da har han heldigvis reddet meg ut av "krisa".
Trekk pusten og tell til 10:) Lykke til!
Klem fra meg:)

Jorid - Noe På Hjertet sa...

Heihei!
Hehehe, nå måtte jeg le litt! :-) Syns blggen din er kjempefin nå som den har 2 kolonner også! Så du må iallefall ikke ha dårlig samvittighet for å spørre om hjelp for så å gå tilbake. Man vet ikke hvordan bloggen blir før man ser det med egne øyne, og 3 kolonner passer noen bedre enn andre.

Kjenner meg veldig godt igjen i det du skriver, jeg har også endret bloggen min uendelig mange ganger, og vet ikke ennå heller om jeg er 110% fornøyd og snapper opp hvordan andre har det! :-p Slik er det!

Håper du får en flott dag!
Klem Jorid

PS: Noen som ønsker blogghjelp er det bare å ta kontakt!

Ocean showroom sa...

Tenkte det var Jorid som hadde vært på ferde her ja, haha! Nei, det er neimen ikke lett å vite hvordan man vil ha det og ja, frem og tilbake er like langt, hihi:)

Ha en fin dag og kos deg med de 2 kolonnene dine! Synes den var fin jeg:)
Klem, Lene