22. mai 2010

Meet Molly ♥

La meg presentere siste skudd på stammen; Molly

DSC04792 

Da Trond og jeg ble et par, var vi begge bestemt på å ikke få noen felles barn - denne lille frøkna er nok det nærmeste vi kommer “vår lille baby”. Hun er bare så utrolig søt og vi har gitt henne navnet “Molly”.

Hun burde vært hos kattemammaen sin noen uker til, men kattemoren ville ikke ha henne. Trond og jeg ble surrogatforeldre – en oppgave vi har løst med glans, om jeg skal si det selv. Vi er en dyreglad familie så det skulle bare mangle om vi ikke hadde plass til en liten kattefrøken som trenger husrom. Her hin kvelden satt Trond og jeg i hver vår godstol. Trond med Dino i fanget og jeg med Molly i armene. 

DSC04815 

Jeg så på oss selv og begynte le… det var jo egentlig ganske komisk. Her sitter Herr og Fru Dyregod med hvert sitt lille dyr i favnen.

Ett skår i gleden er at det er ikke sikkert vi får beholde Molly. Eierne av kattemor og Molly kommer hjem fra ferie på søndag og kanskje de vil beholde henne selv. Vi håper vi får beholde henne, for vi er blitt veldig glad i henne på den korte stunden vi har hatt henne. Jeg har hatt katt både som barn og voksen og synes det er koselig med katt i huset….

DSC04826 

… Molly koser seg i Ludde-teppet.

DSC04828

Hundene har tatt imot Molly veldig forskjellig. Zetha snuser forsiktig på henne, men bryr seg lite. Dino er sjalu – han forstår ikke hvorfor vi skal ha katt, når vi har han; Dino storsjarmør! Jaja, det går seg vel til.

Ønsker deg en fin-fin lørdag og god pinsehelg

post signature

21 kommentarer:

Gamleheksa sa...

Åhhh, så nydelig. Dere får kjempe med "nebb og klør", iallefall det siste, for å beholde henne. Skulle bare mangle når hun har det så bra:)
God Pinse.

Tovepia sa...

For en herlig "baby" dere har fått!! Finnes vel nesten ikke noe søtere enn et slikt nøste;) Er selv glad i dyr, har hatt hund både i oppvekst og senere, men jeg har holdt meg "hard":O) Jeg blir så bundet, så det blir nok ikke flere dyr på meg;)

Men kos dere i pinsa; her har regnet og smågradene kommet.
Klem fra meg;)

liven sa...

Neimen helledussen....no så skjønt!!
Nå har jeg og datteren min nytt bildene her hos deg!!! Hun ser egentlig litt "japansk " ut :o)
Ønsker meg en grå pus...men vil ha hankatt!
Håper dere får beholde denne lille søtnosen :o)

ha en fin pinse Jannicke :o)

Lunalu sa...

Smelt - åh...for en nusselig liten pusefrøken! Håper dere får beholde henne!
Ønsker deg en nydelig pinsehelg!
Klem fra Lunalu

Hulda sa...

Utrolig nydelig! Så flott pusekatt. Så flotte bilder du har tatt av henne.

Gyngestol og kaffigrut sa...

Ååå, for et nydelig lite nøste! *smelt*

Ha en fin pinsehelg!

Christina sa...

Hei på deg!

Takk for koselig hilsen;)
Hvordan lager du slike roller under headeren?Slik vil jeg også ha;)

Vi vet ikke kjønn,men jeg har følelse på at det blir en til liten prins.Magen er akkurat lik slik den har vært med de andre to...vi får se;)Terminen er i august.
Molly var jo virkelig søt selv om jeg ikke er noe overbegeistret for dyr generelt!;)


Ønsker deg en strålende pinse;)
God klem!

Beth sa...

Så søt liten pusefrøken?
Får håpe dere får beholde henne...

Vi var nok som dere, jeg hadde to jenter og Jan hadde ingen barn, men noen felles syntes vi at vi var for voksne til, jeg var 38 den gangen og Jan et par år eldre...

Så her sitter vi da med en pusekatt og fire små hunder, ha, ha...:-))

Klem Beth`s småting...

Emidoras verden sa...

Så nydelig!!
Flott blogg du har!
Her kommer jeg igjen:)
Ha en fortsatt fin lørdag!
Klem fra Nina

Hespe sa...

Helt ærlig, dette er den skjønneste lille pusekatten jeg noen gang har sett - helt nyyyyydelig!!! Krysser virkelig fingrene for at dere får beholde henne, det ville være hjerteskjærende om de tok henne fra dere nå...

Ønsker deg en strålende flott pinsehelg - kos deg masse!!

Stor klem fra Hildegunn

PS - jeg tok anbefalingen fra deg og Lunalu - det ble kaffe og interiørmagasin, og nå er jeg igang med et lite maleprosjekt :o)

Sweet Memories sa...

Molly er supersøt!!Håper dere får beholde henne:)
Ha en fin pinse !:)

Hilsen en blogger ifra nabo-øya,som syntes du har en kjempefin blogg.
Og som måpte da hun så koldtbordet din mann hadde laget...:)Det var helt fantastisk laget til:)

Emmas utsikt sa...

Ooooooooooooo oooooooooo såååååååååå søøøøøøøt.....vil haaaaaa!

:D

Stubbetufsa sa...

Næmmen så nusselig, da!
Skjønner godt at dere smeltet!

AnnaJohanna sa...

ÅÅÅÅååååå, går det an å være så søt...? Tydligvis :-) Kjempe herlig, blir helt "misunnelig" kattunger er noe av det skjønneste jeg vet. Har 5 katter selv, så det blir nok ikke noen ny kattunge på oss... Håper dere får beholde henne!

Ønsker dere en flott pinse-helg!

Klem Johanna

Birgitta sa...

Hej! Vilken liten sötnos. Förstår om du vill behålla henne och det hoppas jag att du får.
Vill passa på och önska dej en fortsatt skön pingst.
Kram Birgitta

Petunia sa...

Har du sett noe så nydelig! Jeg smelter helt her jeg sitter:)
Dette går seg nok til! Litt sjalusi vil det alltid være. Jeg har forsøkt begge deler; hund først og katt først. Min erfaring er det enklste er hund først.
Vi hadde denne gangen hatt kattene i 5 år da Jølle kom i hus. Han var 4 1/2 måned gammel, så han var jo ikke så liten akkurat. Kattene her hadde aldri hatt en hund i huset og de hadde bare skult på nabohundene en gang i mellom. De ble drittsure og Todd hang på meg som en pattunge. Skulle koses med hele tiden. Han hadde tydelig behov for å bevise at jeg var hans!
Jølle fikk lusinger bare han gikk på feil måte over gulvet - av begge kattene. Men sjelden med klør. Det var helst en markering. Jeg lot de ordne opp seg i mellom innenfor det jeg følte var rimelige grenser. Blandet meg ikke inn om jeg følte at det som ble gjort mot Jølle var rettferdig eller innenfor rimelighetens grenser. Men det hendte jeg sa at nå var det nok hersing og ba kattene gå og legge seg! De tok stort sett de hintene og trakk seg unna! Det gikk noen uker med skuling og knurring. Jølle var veldig rolig hele tiden. Han var vant til katt og han trengte seg aldri på. Det er viktig å vise at de gamle/de som har bodd hos oss en stund ikke blir glemt eller at de ikke mister noen goder. Så går det seg til om litt. Nå er de verdens beste venner og alle er en del av flokken. Også den teite, siklende, ballhentende bikkjemøkket som vi kom dragende med! Lille Luke, marsvinet vårt, har kattene trykket til sitt hjerte! Selv når Luke kravler rundt og leker plog gjennom bustehalen til Todd, så er det greit. Selv om det ikke går lenge før Todd da finner seg en ny plass å ligge.
Bare la dem få bruke den tiden de trenger selv på å nærme seg hverandre og ikke push på.
Dyr er jo egentlig små unger og sjalusi er veldig naturlig reaksjon. La Dino få like mye oppmerksomhet som før og kanskje litt ekstra og la han ta del i ting du gjør med Molly som å gi mat. La han feks få en godbit hver gang Molly får mat osv, så forbinder han helle snart som nye veldig positivt!!

Synnøve sa...

Helledussen noe så søtt. Hun er en nydelig kattunge der hun ligger på ludde og koser seg.
Håper dere får beholde henne.
En blir da så glad i dyrene.
Klem Synnøve

Tonerose sa...

ojojojojoj, sååååååå skjønn!! Jeg krysser både fingre og tær for at dere får beholde henne! Snakker om nydelig liten skapning!! :o)

Så gøy at du også har kjøpt både rosa og lilla rhododendron. De er jo bare så skjønne!!!! Gleder meg til å få plantet mine, er bare ikke helt sikker på hvor enda.. Neida, jeg kjøper ALDRI blomster på impuls. Adri. :o)


Håper du har en HERLIG pinsehelg!! Kos dere med lille nøstet!

Auuud sa...

Åhh... Så nydelig Molly er... Nesten litt småforelsket her :) Lysestaken du har laget av rekvek er nydelig, snakk om kreativitet!!
Ønsker deg en fin pinse :)

Har en drøm... sa...

Hælledussen!
Er det mulig og bli såååå søt ♥ Noe av det vakreste jeg har sett!
Gratulerer så masse med baby`n:o)

Klem Line

Torilpia sa...

Himmel .. så søt da .. herlig :o)