20. jun. 2010

finn.no

har vært nyttig for oss den siste tiden. Du husker kanskje innlegget mitt om dekkstolene jeg fant på finn.no

DSC05350

.… nå har vi, som du ser, funnet puter til dem. Hadde helst lyst på lyse puter, men det fant vi ikke og de svarte var også fine.

Neste surferunde på finn.no, resulterte i denne utemøbelgruppen. Vi måtte kjøre 12 mil tur/retur, men det gjorde Pompel og Pilt – eller rettere sagt; Pompel gjorde det for Pilt (jeg kan kjøre rett frem med henger, men rygging er det verre med. Var med som selskapsdame, jeg)

DSC05352

Ikke noe fryd for øyet, men den skal bli bra. Den så ikke slik ut da vi hentet den, men vi har allerede startet oppussing av gruppen. Alt skal males hvitt, i tillegg har symaskinen og jeg har en stor jobb foran oss.

I går fant jeg også noe fristende på finn.no. Så i dag hektet vi tilhengeren på kroken for tredje gang på bare noen uker. Vi kjørte ikke så langt i dag, bare 8 mil tur/retur – i dag var det disse vakre møblene som ble våre

DSC05354 

Det var denne skjenken jeg hovedsakelig var interessert i – jeg bød eierne 1000,- for den. De ville helst ikke splitte skapene og tilbød meg begge skapene for 1500,- og da sa jeg som Ole Brum; Ja, takk – begge deler.  Så da ble også dette lintøyskapet med hjem i dag – flott, ikke sant?

DSC05353

Jeg er glad for at de forrige eierne ikke ville splitte skapene – de hører sammen og vi har fint plass til dem begge to i stuen. Jeg var så opphengt i skjenken, men nå ville jeg ikke vært foruten lintøyskapet.

Skapene skal males både inn- og utvendig – de skal bli lyse og fine. Jeg er sååååå glad; heldige meg.

Har ikke blitt mye blogging på meg i helgen, men nå skal jeg ta en pause fra finn.no og heller ta en runde og se hva som har skjedd rundt omkring i Blogglandia. Trond truer med å kutte internetttilgangen min, for nå gidder han ikke å hente flere gamle møbler – kan du forstå det?

Ønsker deg en fin kommende uke – ha det bra!

15 kommentarer:

Josefine sa...

Å så mye flott dere har funnet på Finn...kjempefine hagemøbler!! Skapet var jo så sjarmerende også, kjekt med gjenbruk:))

Ønsker deg en fin ny uke også, klem

Anonym sa...

Så mye fint du har funnet på Finn.
Blir spennende å se når hagemøblene og skap/skjenk er malt.
Synes Finn er kjempebra.
Fant et nydelig antikt skrivebord sist uke, men dessverre var det lovt vekk iløpet av en to tre.
(Trenger jeg si min kjære var kjempeglad for det).
Ønsker deg en fin ny uke.
Klem fra Mio

Pia Nelly sa...

Ja, finn.no er genialt;)! Min kjære sukker tungt hver gang jeg er innom og kikker...hihihihi! Masse flott dere har fått tak i!! Blir utrolig lekkert når det får en runde med malerkosten=)!

Ha en super uke!
Klemmer!

Gamleheksa sa...

Hehe, tror i allefall Gubben her i huset hadde kappet ledningen hadde det "ramlet inn" så mange gamle møbler her;) Men mye fint har du fått fatt i da. Er ikke flink til sånt jeg :(

Tofo sa...

Så flotte møbler du har funnet på finn.no
Blir spennende å se sluttresultatene:)
Turid:)

Tovepia sa...

Så mye flot du har funnet! Hagegruppa blir fin når du får malt, og skapene var jo et varp! Utrolig mye flott å finne på finn, så artig når man finner det man leter etter;)
Trond er tydeligvis en kjernekar;)

Ha ei god uke og klem fra meg;)

Huset på toppen sa...

Flotte stoler og hagegruppe du har funnet på Finn, no Jannicke:)Du er jammen krativ og jeg gleder meg til å se alt ferdig og på plass..
Nyt solen i dag, ha ne fin uke!
Klem Linda

MajorogMeg sa...

Jeg må le, hehe:) finn.no er jo gøy og selskapsdamer er viktig;) Tenk så kjedelig å måtte kjøre alene, hehe:) Jeg kjører også kun rett fram med henger, helt naturlig det (tror jeg)

Men du og du for noen kupp du har gjort, råstilige skap og hagegruppen blir sikkert knall. Så har du kjøpt noen prosjekter slik at dere har noe å holde på med:))
Lykke til....jeg venter på oppholds, så jeg kan ut og male...
Klemmer fra meg:)

Hjertedamas blogg sa...

Så flotte skaper!!!!!! Jeg elsker slike gamle skaper!!!!!! De blir nok flotte med litt maling og stæsj. Grethe

Nikoline sa...

Det der må jo berre vera eit RØVARKJØP! Sååå flotte skap! Eg har vel knapt vore inne på Finn.no og det ser ut for at det kan vera bra... hadde vel funne eit eller anna kvar gong ser det ut for... Du har i alle fall vore knallheldig!
Ha ein fin mandag:0)

Beth sa...

Vår venn finn.no er god å ha!:-))
Hagemøblene blir kjempefine med litt maling. Ønsker meg sånne jeg også i hvitt.
Og sjenken og skapet kommer du til å bli kjempeglad i, tenk all den gode plassen?
Blir sikkert fint malt lyst.
Jeg har ikke hjerte til å male min gamle spisestue med samme type sjenk og skap siden jeg har arvet den etter mine besteforeldre...,
den får forbli som den er...:-)

Gleder meg til å se resultatet!

Klem Beth...

M sa...

Å så kooooooooooooooooooooooooooselig da!!!
Veldig flotte skap.....Og som jeg gleder meg til å sende min nye make viden strand rundt for å hente mine kommende kupp......(shhhhh, ikke si det til ham enda....må i hus først) hihi....Og det kan skje fort, selv om vi begge har eiendom å selge....kos deg på landet!!
Stor klem, M

Grip dagen sa...

Du har hentet hjem mye jobb, ser jeg...
Så gøy å ha slike prosjekter. Det går fort med oppussing av møbler. En ser jo stadig fremgang.

Jeg er en smule utålmodig når jeg maler møbler. Som regel er malingen ennå klissete når jeg setter møbelet på plass. Det er alltid så spennende å se hvordan det tar seg ut.

Lykke til med sandpapir og malekost! Du har gjort virkelig god fangst!

Sommerhilsen Marit

Birgitta sa...

Vad mycket fint du hittat på nätet. Lite färg på trädgårdsmöblerna så blir de fina också.
Ha det gott.
Kram Birgitta

Mona sa...

Å så masse fint dere her kjøpt.gleder meg til å se det ferdig:)kos dere i solen:)klem Mona