11. jun. 2010

Til deg….

….. ja, deg – du som leser bloggen min og kanskje legger igjen en liten hilsen – jeg vil gi deg en bøtte med stemorsblomster

DSC05283 

Det er så kjekt å se at noen har lagt igjen en kommentar – ja, det er virkelig kjærkomment. Dersom du har egen blogg, prøver jeg å være flink til å hilse tilbake – ikke bare fordi du har gitt meg en hilsen, men fordi jeg tenker at når du legger igjen et “hei” vil jeg gi deg et “hei” tilbake. Hvis du likevel føler deg forbigått, håper jeg du gir meg beskjed.

Det er også veldig stor glede å oppdage når jeg har fått ny følger. Hvem er den nye? Noen legger igjen en hilsen når de legger seg til som følger, andre gjør det ikke… Jeg er pratsom, så jeg må alltid hilse på. Vi er forskjellige og godt er det.

Jeg har også opplevd å miste følgere – i kveld var det en som ikke lenger ønsket å følge bloggen min. Kanskje var det en som følte seg forbigått – eller kanskje bloggen min rett og slett ikke ga vedkommende noe? Jeg har selv gått “tom” overfor andre bloggere og det er slikt som skjer. Alle kan ikke like alle – sånn er det i livet og sånn er det også i blogglandia. Noen ganger blir bekjentskap flyktige…

DSC05265

Summa summarum, er gleden ved å blogge mye større enn jeg trodde da jeg startet å blogge. Men, det er ikke til å legge skjul på at blogging tar tid – både når en skal lage innlegg og når en skal kommentere hos andre. Takk for at du gir meg noe av tiden din. Vet du? Jeg synes jaggu du fortjener en koksbøtte med stemorsblomster

DSC05287  

Kanskje vi en gang kan møttes å ta en kopp kaffe, eller drister vi oss til å ta et glass vin – selv om det “bare” er på en tirsdag eller torsdag? Tror det hadde vært koselig, jeg…

DSC05289

Det får bli enn annen gang – nå er det natta for meg, du sover kanskje allerede…

11 kommentarer:

Sommertid sa...

Go Fredda Jannicke !

Prøver å stikke innom bloggen din en gang imellom..og nå har du virkelig fått det fint i hagen din. Når man har en slik fin plass så må den jo brukes, håper sommeren blir akkurat slik du vil ha den.
Ha en fin fredag og go helg
* Klem*

Drømmer om drømmehuset sa...

Fint innlegg! Å fine ord du kommer med.
Er alltid koselig med et lite hei ifra andre ute i den store vide blogglandian.
Ha en vidre fin dag & ei herlig helg.
Klem fra Christina

Tovepia sa...

Enig, det er så hyggelig når noen legger igjen spor;)

Kos deg masse i helga, jeg drar på hytta, men regnet og de kalde gradene kommer igjen, men jeg skal nok finne på noe lell;)

Klem fra meg;)

Anonym sa...

Fint innlegg.
Helt enig, det er så koselig når noen legger igjen et spor.
Ønsker deg en flott helg og kos deg masse.
Klem fra Mio

minishabby sa...

Likte innlegget ditt veldig godt i dag (elleri går kveld)Jannicke. Til ettertanke. Jeg har også mistet noen bloggere på veien. Men som du sier. Sånn er det i livet ellers også. Men så finner en de man får en fin kontakt med og holder på dem.
Jeg trives her inne hos deg, og ville gjerne kommet på et glass rødvin en tirsdag eller onsdag. Hadde du bare ikke bodd så langt unna.
Tusen takk for blomstene:)
Ha en fin helg.
Klem fra meg!

Gamleheksa sa...

Så koselig! Jeg kikker som regel innom deg når jeg ser det er noe nytt på gang:) Men det er slik med blogger som med alt her i verden. Det forandrer seg hvem man omgås og hva man intereserer seg for. Men kommentarer er hyggelig. En ekstrea spiss på dagen at noen gidder.

Huset på øya sa...

Tar gjerne i mot en bøtte m stemorsblomster :o) og vil gjerne gi deg en tilbake !!

Det er veldig hyggelig å besøke bloggen din og jeg kommer gjerne tilbake. Du er en av mine "faste" jeg liker å besøke, selvom jeg kanskje ikke alltid rekker å legge igjen ett spor etter meg.

Ønsker deg en strålende fredag!! Her regner det, litt grått og trist - så jeg drømmer om litt bedre sommervær :o)

klem Vibeke

Beth sa...

Jeg er nok en av dem som MÅ titte innom da jeg ser det er et nytt innlegg hos deg, koser meg her inne...:-))

Så tusen takk for de nydelige stemorsblomstene du gir bort i dag, jeg tar gjerne imot noen jeg...
Og et glass vin sammen med deg, ja, det VET jeg måtte blitt en hyggelig stund... SKÅL!

Sommerklem fra Beth...:-))

Mariann Louise sa...

Sier tusen takk for flotte blomster:)

Ja, det er utrolig koselig å få hilsner på bloggen sin, det muntrer opp, det! Og så trivelig dere har fått det i hagen, skikkelig koselig!

Ja, det er kjekt å sitte å skravle om alt og ingenting, det er godt å lufte hodet litt:)

Ha en flott fredag!

Klem fra Marianns Smykker:)
Har deg på listen min, og er ofte innom og titter:)

Lappeline ♥ sa...

Tusen takk for blomstene og jeg tiiter ofte innom deg.Jeg setter også stor pris på at man legger igjen spor etter seg.Det gjør godt....
Det er en flott blogg du har og jeg bkir inspiret av den
Ha en fin fredag

En stor klem til deg

merethe sa...

Heisann og tusen takk for at du gang på gang legger igjen en koselig hilsen hos meg.:) På denne årstiden er jeg mye ute og sitter ikke så mye med pcn. MEN jeg glemmer deg ikke :) ville bare si det. ;)) Ønsker deg en fin helg. pst...tusen takk for stemor i den flotte bøtta :) vakre bilder....Klem fra Merethe