8. jan. 2011

Nespresso, what else?

Ja, for det var hva Kristoffer og Marius klinket til med i julegave til Trond og meg. Vi hadde på forhånd ønsket oss en kaffemaskin, men tenkte ikke på at de kom til å kjøpe Rolls Royce-utgaven. Vi takker og bukker…

DSC06817 

Det følger med noen kaffekapsler i maskinpakken, deretter kjøper man kapsler enkelt på Nespresso sin norske nettside. Vi valgte en velkomstpakke for å prøve ut de forskjellige kaffevariantene. Jeg kan love deg; det er nyyyyydelig kaffe.

Vi har den maskintypen som også kan lage varmt eller kaldt melkeskum (det er i den svarte beholderen til høyre i bildet), så nå må vi være obs slik at det ikke blir ekstra bilring, pga for høyt inntak av cappucino. Jaja, vi lever bare en gang, såvidt jeg vet….

Når man tar i bruk maskinen, er det enkelt å programmere den til hvor mye vann som skal tilsettes i liten eller stor kopp. Denne infoen lagrer maskinen, så når du skal lage kaffe i ettertid – er det bare å trykke på liten eller stor kopp…vente en liten stund og voila; nyt en herlig kaffekopp.

DSC06824

Hvis du skal ha krus, er det bare å vippe opp koppholderen til liten kopp og plassere kruset på drypp-platen.

DSC06822

Denne kaffekoppen fikk Trond av meg i ettermiddag - di´kkje mer som skal til….

14 kommentarer:

Tovepia sa...

Jeg må være ærlig, dette skal jeg ikke ha:O) Jeg er livredd maskiner på kjøkkenbenken og kalorier i kaffen, så jeg er vel snart den eneste her inne som står over en slik maskin:O)
Jeg er en enkel sjel som drikker pulverkaffe til daglig og bruker presskannekaffe til besøkende, kaffetrakteren står i kjelleren og skal ikke erstattes:O)
Men kos deg du, hadde jeg bodd i nabolaget, hadde jeg stukket innom på en kopp kaffe;) klem fra meg;)

Beth sa...

Ååå, dette hørtes da godt ut?
Bilring eller ikke, det er viktig å kunne kose seg når en har mulighet til det! Lev mens dere kan, nyyyt livet en og en god kopp kaffe med god samvittighet!

Tussi sa...

Ja, dette hadde vært noe for en kaffekjerring som meg!
Foreløpig blir det med trakter`n, og pulverposer innimellom
Den beste kaffen kokes imidlertid på hytta, på gammelmåten, og sånn skal det fortsatt være.
Kos deg med deilig kaffe, og ha en fin helg :)

Anonym sa...

Det både hørtes og så godt ut
Kos dere

My home is my Castle - by Kari sa...

Jeg har akkurat samme maskin som deg, men vet ikke helt om jeg er 100 % fornøyd med den. Skulle ønske de hadde lagt ved noen oppskrifter på forskjellig kaffe og så synes jeg at porsjonene er så små.. Mulig det er meg som ikke har lært meg alt enda, så jeg håper det går seg til ;)
kos deg, jeg elsker caffe latte og den får jeg til ;)
Klem,kari

Havfruen sa...

Ja, dette er god kaffe!! Flott gave:)) Men jeg er av rema-typen...det enkle er det beste, altså svart enkel kaffe fra moccmastern, hehe:)
Ha en fin lørdagskveld, klem fra meg:)

Citronpiken sa...

Jeg også har denne maskinen, Oh Lykke da den kom inn i huset litt før jul i forfjor. Jeg er ikke så flink til å bestille nye kaplser jevnt, men når jeg har drikkes det mange kopper hver dag :) Til Kari som kommenterer over her: jeg fikk en liten perm med min maskin som bla inneholder oppskrifter på ulike typer kaffe. Om du ikke fikk denm kan du kanskje etterbestille hos nespresso?

Tussi sa...

Hei - her er jeg igjen!
Jeg har ingen oppskrift på vottene, de blir til etter innfallsmetoden. Pynten er laget med nål og garn. Det hadde sikkert blitt finere med filting, men da må man vel bruke en spesiell nål..?

Lavina sa...

Kan tenke meg at den falt i smak.. Men jeg foretrekker presskanne... Da får jeg god presskaffe..

En slik maskin har min datter, men må innrømme at jeg har ikke smakt. Det er helt sikkert godt..

Siris Hjem sa...

Jeg bare elsker denne maskinen. Vi har den utgaven uten melkeskummer, og vi er kjempe fornøyd vi også. For ikke å snakke om verdens kuleste design og farge.
Da kan den gjerne stå på benken og bare være tøff!!

Flott gave.

Fortsatt god helg.

Klem Siri

Mitt hvite hus sa...

Skjønner dette har vært en populær gave i år..

jeg drikker ikke kaffe...men skjønner den smaker godt med denne maskinen..

god helg og nyt kaffen =))

klemmer

monica sa...

så herlig! Gratulerer og kos dere masse med det nye "familie" medlemmet

liven sa...

jada jada.......synest også det er finest men nå er jo ikke jeg noen ekspert! Så prøver om igjen og om igjen jeg....og på min stasjonære kommer hele headingen frem på skjermen...men ikke på den bærbare!
Så du får bare smøre deg med tålmod kjære venn :o)

♥ Ingrids Strikkeri ♥ glad håndarbeidsdag til deg sa...

Sliiiitan;) Nå tenker jeg deg blir noen hærlig gode kaffepauser;)Denne gav jeg til mine foreldere til Jul - og nå får jeg nydelig kaffe når jeg er innom der på lunsj;) Hjemmet og ditt interiør kan jeg ikke få rost nok;)

Trikset med cellofan i vasen har jeg brukt med stort hell fra min tid som blomsterdekoratør, men glemmer at det er slike smarte ting man kan dele;)
klem fra ingrid