24. feb. 2011

Ny linse

I dag kjøpte jeg makrolinse til kameraet mitt. Har tenkt på det lenge og nå er den innkjøpt. Jeg skal ta bilde av noen hundre nøster til nettbutikken og da måtte jeg ha en makrolinse. Jeg kan bortimot ingenting om innstillinger på kameraet, men håper jeg får det til. Jeg lekte meg litt med den nye linsen i kveld

003

007

Her er forsiden på Hobbybokklubbens medlemsblad – jeg skal ikke avbestille boken denne måneden.

* * *

Så over til nokke helt annet.. For et par uker siden, fikk jeg en forespørsel fra en venninne om jeg kunne strikke en genser til hunden hennes – en rhodesian ridgeback

Indie

Det er alltid kjekt med en utfordring, så jeg sa umiddelbart ja. Hentet noen oppskrifter på nettet og tenkte å ta utgangspunkt i dem. Jeg synes imidlertid at oppskriftene ble både vidløftige og innviklede. Det må da være mulig å gjøre en hundegenser på en lettere måte? Jeg la mine små grå i bløt og begynte på en genser. Vel, den tror jeg hadde blitt passelig til en grand danois med en BMI på 40. Rekte opp og begynte på nytt med færre masker. Nå er den ferdig og jeg er utrolig spent på om den passer. Her er Dino modell – han er veldig utilpass, dette synes han ikke noe særlig om.

014

018

Jeg er spent på om vi klarer å få genseren på Indie uten kamp. Kanskje den er for liten, kanskje det må syes i glidelås i ryggen på den (ja, på genseren altså - ikke hunden…)

Vet kanskje mer i morgen…

Klem fra Jannicke

5 kommentarer:

Tovepia sa...

Grattis med linse, dette høres artig ut!
Du har virkelig litt av et oppdrag, men tviler ikke på at du klarer brasene:)
Kos deg i kveld, her durer TV'en:O)
Klem fra meg;)

Havfruen sa...

Grattis med linse:)) Major ønsker seg også genser, så varsle hvis du starter produksjon!! Stakkars Dino...så litt bortkomme ut der han sto...:))
Lykke til, klemmer fra meg:)

Mitt hvite hus sa...

Grattis med linse..

ja her er det en også som skulle trenge en varm genser på vinteren... Moro utfordring da..


Vi får vel se og høre 0)
klemmer 0)

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Hei Jannike!
Gratulerer så mye med ny linse! Spennende å lære seg noe nytt, og få brukt kameraet enda mer! Jeg har akkurat lært meg hvordan man kan avbilde pc-skjermen med PhotoScape, og det var gøy! Fin hundejakke, nei, får håpe du slipper glidelås på hunden! :-))

God helg og smiiiil fra
Cathrine :-)

Tovepia sa...

Ikke hatt problemer. Hørtes skummelt ut med den ibrahim...ta en virussjekk, kanskje det ordner seg?? Håper det, klem fra meg;)