5. mai 2009

Bestemors-ruter


Jeg har meldt meg inn på en ny along - denne alongen skal jeg klare å følge til bitter-end. Det er en along som går ut på å hekle 7 bestemors-ruter i uken. Siden jeg er i hekle-dilla-modus, er dette midt i blinken for meg.

Det var spørsmål om oppskrift på bestemors-ruter. Jeg har funnet en super på bloggen "My kind of blog" og linken til oppskriften finner du her

7 kommentarer:

Tovepia sa...

Holder på med et teppe selv. Her gjelder det å feste tråder etter hver rute, men det ser det ut til at du gjør;) Flotte, friske sommerfarger du har valgt. Skulle hatt press på antall ruter pr uke, jeg også, for dette arbeidet går litt teigt her i huset. Men nå har jeg bare 6 ruter igjen.. Ha ei kjempefin uke!

Jannickes Hjemmekos sa...

Jeg må innrømme at det er min fantastisk snille mann (ja, jeg setter stoooor pris på han) som fester trådene på rutene mine. Nå er han imidlertid litt akterutseilt - full skjerpings, jeg må vel frem med pisken c", )

Det er for øvrig ikke bildet i dette innlegget som viser mine ruter, de er avbildet i et annet innlegg lengre nede i bloggen.

Villa Kos og Kaos sa...

Åhh!
Jeg skulle til å gi deg råd om å feste trådene etterhvert......( har heklet noen tepper oppigjennom)...så ser jeg at du får din mann til å gjøre denne (møkka)jobben!
DET vil jeg har oppskrift på!!!...
ser forresten snakk om noe pisk over her...
hmmm kanskje det er veien å gå!
Ha en forstatt flott hekle kveld, med eller uten pisk!
Klem G-C

Jannickes Hjemmekos sa...

Ååååå, skrev jeg pisken? Mente selvfølgelig listen - kvinnelisten...

Jorids BestemorBlogg. sa...

Så flink du er.
Og lurt det der med og følge andre og lage 7 lapper i uken.
Ha en fin dag!!

Laila sa...

Supert med desse alongene. Da får ein litt ny giv, og alt blir kjempemorsomt. Kom inn på bloggen din via utallige andre vegar, og angra ikkje på det. Kjempefint her.
Ha en fin dag.

Bodil sa...

Hei Jannicke!
Kjempeflott blogg du har. No ser vi fram til bryllaupet, håpe det vert ein anelse betre ver enn det vi har idag (pøsregn..). Kan du forklare meg korleis du får til å ha link til "etikettane" på høgresida på bloggen her? Det kunne eg ha tenkt meg å fått til.. Forsåvidt hatt link til ulike nettstader også, men eg klarer ikkje finne ut korleis en gjer det. På forhånd takk:)
Helsing Bodil