11. jul. 2009

Gjeeeesp…

 

Har du sett film fra gamle dager f.eks Charlie Chaplin – der alt liksom går i forte film? Vel, hos meg går alt i saaaakte film om dagen. Jeg vet ikke om det er alt kavet med flyttingen som rett og slett har tappet meg for energi, eller om det rett og slett er; “Kom arbeidslyst, her skal du motstand finne”.  Jeg er drittlei (unnskyld språket…) av å tømme den ene boss-sekken med klær etter den andre. Og for ikke snakke om at jeg er enda mer drittlei av å tømme den ene kartongen med masse unyttige kjøkkenting etter den andre. Vet ikke hvor mange av kjøkkenremediene våre som er henvist til kjelleren. Har også begynt å samle ting og tang i en kartong til min eldste håpefulle sønn… Gled deg, Kristoffer.

Men kanskje du lurer på hvordan ståa egentlig er?

Tja, her er kveldens bilder fra Solfrid sitt rom… Som blogg-administrator er det heldigvis jeg som velger ut hvilke bilder som kommer på trykk…

 

DSC02953

 

Sengen er jo riktig så innbydende…da er vel alt såre vel?

 

Nope…

 

DSC02956

 

Enda en av de forhatte boss-sekkene – for ikke å snakke om de like forhatte banan-kassene… Køddle som ligger oppå kartongene ser ut til å gremmes like mye som meg…

Ellers da, er det ikke noe futt i drømmehuset? … Tja….

 

DSC02952

 

Jeg har kjøpt en ny lysestake… jeg liker effekten den gir.  Nå har jeg sittet og beundret lysestaken og månen på himmelen… det gir slik deilig ro i sjelen. Nå skal jeg legge meg og håper at jeg våkner full av futt og energi i morgen, slik at jeg kan kaste meg over Mr. Boss-sekk … og kanskje Mr. Jotaplast… jeg får se hva jeg gidder…

 

DSC02958

 

Ingen vet hva morgendagen bringer… gjeeeesp….

14 kommentarer:

Lottas Himmelrom sa...

Hohoho..Jammen styr med flytting ja.. Syns du er flink jeg:)Sov godt..snart nattinatt her også..Klem til deg:)

jess1 sa...

Du kommer til å være så lei av bananesker tilslutt at det er bar du ikke skal flytte igjen om en mnd, for da har du ikke funnet noe passende å pakke i ;o)
Men de er heldigvis fort glemt når brikkene begynner å falle på plass, så dette blir nok flott skal du se.
Men jeg husker vagt hvordan det var, og det blir helt pyton til slutt med søpplesekker og banan esker ;o)

Ha en flott helg, uansett om du pakker ut eller gir f... ;o)

Tovepia sa...

Skjønner dette er slitsomt, men du blir kjempefornøyd når ting er på plass;) Dere får vel kastet og gitt bort noe også nå i denne flyttesjauen. Burde flyttet selv av den grunn, for det hoper seg opp når man bor i ro i 30 år med god plass;) Ønsker deg ei riktig god helg hvor du setter av tid til levende lys og et glass rødvin;)

Jorids BestemorBlogg. sa...

Ganske normalt å føle seg sliten etter alt dere har fått gjort den siste tiden og jammen ta blir det fint også ja, ser jeg på bildene du har lagt ut , både ute og inne.
Så sett deg ned og nyt innimellom gå ut i sommerkvelden og utforske lukter, intrykk og samle krefter og kos deg på øya di Jannicke,det fortjener du!
Med ønske om ei God Helg til deg og klem fra Jorid!!!

Sommertid sa...

Javisst trenger man litt pusterom midt oppi alt det her..og svarte bossposer er ikke så kledelig inventar..men pyttsann...de forsvinner etterhvert...
Ha en fin uke..husk å ta pauser og nyte livet :)

Sissel sa...

Hei!
Tittet innom jeg. Så fantastisk hus-prosjekt du har. Banankassene og søppelsekkene får du bare overse innimellom. Nyt alt er som er gjort og vær fornøyd med det, så er det kanskje lettere å ta de neste oppgavene også:-)
Fin blogg du har, stikk gjerne en tur innom min:-)

Mira sa...

Så fint att du fant bloggen min, så fant eg deg også.Måtte Google Radøy eg, I Øygarden har eg slektninger så nå vet eg kor eg har deg Tihi. Sjøl er eg fra en lita øy i Sunnhorland. vant til fisking og båtliv derfra. Skjønner godt at du kan trenge en pause eller fem i flyttesjauen .Kos deg litt også.Miraklem til deg.

Laila sa...

Så hyggelig at du vil følge bloggen min.Har tittet rundt her hos deg.Det er så kjekt å oppdage koselige blogger rundt om.
Ha en fin dag videre

Elin Osa Søreng sa...

Heisann! Så godt at dere er fornøyd med Huset (med stor H)... Det blir "gulle godt" når alle uønska Mr`er (som Mr Søplesøkk osv) fordufter, det kan jeg levende forestille meg! Vi har begynt med massiv oppussing av vår 80- talls stue (og straks står gangen for tur), så her er evig kaos, med bl a to bord på vårt ikke-så-altfor-store-kjøkken... Men med to ukers øyhopping i Hellas i mente er vi klare til dyst!! Kos deg i Huset med familien. Klemmer fra Elin

MajorogMeg sa...

Drittlei ja..det skjønner jeg MEGET godt MEN finn motivasjonen til å bli HELT ferdig med utpakking. Det værste som er, er å se på rotet og ikke komme i gang igjen:) Unyttige ting har vi alltid så en flytting er rydding!!
Keep up the good work:)
Klem fra meg:)

Lottas Himmelrom sa...

Hei hei! Ja jammen er han heldig:) Største gutten skal få litt elektriskeartikler på sitt rom etterhvert(ikke like stas å vise frem på blogg..hehe)Hvordan går det med flytting og styr? Klem til deg:)

Anonym sa...

Hei!
Skjønner godt at du blir tappet for energi,for dere har hatt MYE jobb med flytting,oppussing m.m.Husk,du er bare et menneske!
Håper du får "ladet batteriene" i sommer?
Ha god sommer!

Villmarkstausa sa...

Det var blitt et fint barnerom.Lekkert.

Solfrid sa...

Hellu:D Dere lurer vel sikkert på hvorfor jeg ga bamsen min navnet Køddle; Jeg kom innpå kjøkkenet der mamma stod. Jeg klemte Køddle også spurte jeg mamma om hun hadde forslag til navn. Da sa hun Køddle som i Klem ;-) Nok om det.

Fin blogg du har :-D
Du får prøve å lade batteriene med en båttur innimellom.

Stor klem Solfrid <33