30. okt. 2009

Eeeeendelig

Min E står for endelig. Vi har bodd i drømmehuset i fem måneder, men først nå i denne uken har gardinene begynt å komme på plass. Årsaken til at det har tatt så lang tid, er at det har vært så mye å gjøre så gardinene har blitt nedprioritert. Tidligere denne uken ble jeg omsider ferdig med å sy liftgardinene til kjøkkenet og slik ble de…

 

CIMG0507

 

CIMG0512

 

Jeg beklager dårlig kvalitet på bildene mine - om du vil se bilder av bedre kvalitet fra ABC kan du ta en titt her … Ha en fin kveld – klem fra Jannicke

5 kommentarer:

Mariann Louise sa...

Hei, jeg kom tilfeldigvis dumpende over bloggen din, og den likte jeg, særlig siden jeg ser du er glad i dyr:)

Jeg er en fersking med blogg, skal liksom være en interiørblogg, men det blir nok litt annet også, særli hunder, siden vi driver et lite oppdrett med småpudler og maltesere, nå teller flokken 13 4 beinte:)

Bor på en liten gård i Øystese, dyra på gården er hundene, men kanskje det etterhvert kommer noen høner, vi får se, har ikke bodd her så lenge.

Ser du bor på Radøy, hele mors slekten kommer derfra.

Kanskje du vil kome en tur til min blogg også?

Bli gjerne med på min lille trekning som har frist 6. november om du vil, da:)

Ha en fin kveld, hilsen Mariann og hundene:)

Britaiskogen sa...

Hei, enig med deg i at fredagen er den aller beste dagen..etter at vi er ferdig med fredagsvasken,da. Flotte liftgardiner du har sydd.. Ha ei fin helg-uten vekkerklokke ;-)

Petunia sa...

Så flott det ble:)

Niemor sa...

Ååååå så koselig fredagskveld =)

qehenne sa...

Det er ikke rart at det tar lang tid med gardiner, hvis du skal sy dem selv.Riktig flotte ble de! Flink du er!