23. nov. 2009

Hjemmekos

Som nevnt i gårsdagens innlegg, er Trond og jeg utrolig flinke til å ta vare på hverandre og kose oss. Vi synes det er kjempetrivelig å være med andre mennesker, men det er også godt å være bare oss. For et par uker siden, var vi hos noen gode naboer (de samme naboene som var hos oss da jeg veltet rødvinsglasset mitt og griste til den dyrebare hekleduken…) jaja, de tok ikke skrekken – men turde til og med å invitere oss hjem til seg.  Jeg spøkte med at jeg skulle sitte på hendene mine, slik at jeg ikke skulle velte overende noen glass. De hadde tatt sine forhåndsregler, for på bordet lå det ingen duk. Hehe, det viste seg at vertinnen også har en tendens til å prate med armer og nær sagt føtter. Med to slike vimser i hus… ja, da var det like greit å kutte ut hele duken.

Trond og jeg elsker å smake ny mat og hva er vel bedre enn ny mat og ny vin? Vi fikk tapas og deriblant noe som var helt nytt for oss; dadler innpakket i bacon. De var naturligvis stekt og så dyppet vi dem i sweet chilisaus; snadder! Vi fikk også stekte kamskjell, scampi, og diverse tilbehør. Maten og vinen var nydelig; tusen, tusen takk – det var en utrolig kjekk kveld.

Denne helgen har vi vært barnløse og da passet det fint for oss å lage slik mat her hjemme. Jeg er så heldig at jeg har en mann som elsker å lage god mat (ulempen er at det blir så altfor godt… ikke rart at vi kaller oss selv for Herr og Fru Bollerud c”, ) Trond var ihvertfall i sitt ess og kokkelerte, mens jeg… ja, hva gjorde jeg? Jo, jeg malte…

Se bare på delikatessene han disket opp med

 

CIMG0690

 

Mmmmmm, jeg får vann i munnen bare av å tenke tilbake på måltidet

 

CIMG0691 

Mens Mia/Glenn-Jørgen og Carsten/Elena danset kilo av seg i bakgrunnen, gjorde vi motsatt prosess - vi satt lenge og koste oss med mat, vin og hverandre – det var snadder!

Ha en flott mandag – jeg gleder meg til kjærlighetsjakt og Irene Huss på TV 2

post signature

25 kommentarer:

Gamleheksa sa...

Så koselig!!!!!!!!!!!! Skulle ønske Gubben var litt mere kokke-anlagt, men man får sjelden i pose og sekk:)

Ingrids Strikkeri sa...

Å så herlig å lese;)
Ja ingenting er mer verdifull enn å kose seg i tosomhet like godt som i lag med venner;)

Håper du fikk til linken min?
Ha en knallkos kveld;)
Hilsen Ingrid

Marit Johanne sa...

Så koselig innlegg, og det så kjempegodt ut. Mannen min er ikke glad i å lage mat, men han liker veldig godt å varte meg opp med en kopp kaffe! Det viktigste er nettopp at en tar vare på hverandre og koser seg sammen. Særlig når min kjære har en del å slite med både psykisk og fysisk er alle de små gledene så verdifulle. Vi kaller oss livskunstnere! Ha en god kveld, det blir Jakten på kjærligheten og Irene Huss her også.....

Tovepia sa...

Så herlig;) her er det også gubben som lager mat, og vi sitter og ser på danserne som blir tynnere og tynnere, mens vi....ja,ja..
Må få med meg kjærligheten i kveld jeg også;)Kos deg;)
Sender oppskrift i morgen, klemmings;)

Lunalu sa...

Åh, dette hørtes koselig ut! Både med vennemiddag og alenemiddag! Vi elsker også å kose oss bare vi to - spise noe godt og kanskje se en film etterpå, eller bare sitte og prate!
Maten så jo bare nam-nam ut!!!
Klem fra Lunalu

MajorogMeg sa...

Så herlig:))
Her er det jeg som lager mat og jeg liker IKKE å kokkelere. Så du skjønner at her er det ikke noe spennende retter. Lucky you:))
Nyt hverandre og maten, det er viktig:)
Klem fra meg:) som kommer fra dyrlegen med uforettet sak:(

Villmarkstausa sa...

Hei
Så heldig du er som har det slik. Ta vare på herr Bollerud;-)) og hverandre...

Torilpia sa...

Så deilig det må være å ha det sånn :o)
Ser ut som om det ble en skikkelig kosekveld for dere to.

Kikket også på forrige innlegg - jammen har dere noen prosjekter på gang .. men så blir det bra også :o) Er så godt å få unna sånt som man har gått og tenkt på .. skal - skal ikke ..

Dere får ta vare på hverandre - og - kos dokker :o) Ha ei flott uke!

Helle : sa...

Åh det er så dejligt at man kan hygge sig sammen, uden at man behøver at have venner eller andre på besøg. Sådan har vi det også, vi nyder hinandens selskab og mange vil nok sige for meget. Men hvad vi lever kun en gang ;-)

Laila -Karin sa...

Takk for koselig hilsen.
Vi for og en jul uten barn og barnebarn i år.
Denne julen wer det svigerforeldrene sin tur, men de kommer alle innom på formiddagen og da spises det grøt . Deles ut julegris gjør det. Så litt kos med dem blir det likkevel.
Klem

Frøken Lykkelig sa...

Tusen takk for en hyggelig kommentar inne hos meg!! Det var en veldig koselig start på dagen! Har scrollet med nedover hos deg nå og denne her var jo veldig koselig! Skal legge deg til hos meg ja :-)
Ha en herlig dag! :-)

Ellen sa...

Dette så deilig ut. Jeg har også en Trond som liker å lage mat og vi koser oss ofte og mye! Mitt synspunkt for å gjøre kosen enda bedre skal du få: Vi sitter ALLTID ved siden av hverandre, altså på samme siden av bordet. Uansett hvor vi er og hva vi skal spise. Dette med å se hverandre dypt i øynene på hver sin side av bordet er oppskrytt. Sitt heller ved siden av han. Man får en nærhet som er så utrolig mye bedre. Prøv!

Huset på Øya sa...

Det så ut som et koselig måltid. Kjekt med en mann som kan diske opp på kjøkkenet - mannen her i huset er også flink til å kokkelere :) Tapas er en av favorittene. Ha en fin mandag! klem Vibeke

Emmas utsikt sa...

Å mums så gott!!! Såna små baconpaket har jag också gjort och det är verkligen jättegott! Jag länkar till dig så jag fort hittar tillbaka!!

Kram
Emma

A-mora sa...

Så koselig innlegg. Det er viktig og ta vare på hverandre og kose seg.
Kjempekoselig blogg du har.
Likte tapeten og stua gardinene dine.

Klem

Lottas Himmelrom sa...

Heia!
Så utrolig koselig innlegg:) Herlig bilde altså..Så snill mann du har(han så veldig snill ut også) :) Jeg syns det er helt ok å male jeg..men er litt rask..forter meg liksom.. Det jeg syns er kjedelig med å male er grunnjobben med teiping osv..hehe:)

Ha en fin førjulstid kjære bloggvenn..Blir en liten pause fra meg her frem til eksamen er ferdig.Skal selvf vise frem barnerommet og avsløre vinneren av konk min da;)
Klem til deg:)

M sa...

Så herlig at han disker opp for deg da!
Og til meg kan du gjerne komme uten å sitte på hendene, for jeg er vimsen over alle vimser, og har mange sølte glass på samvittigheten..
Tusen takk for hilsen, satte pris på den.
Alt vel ute på Radøy, dere koser dere?
Klem,M

Elin sa...

Dette så ut til å være et virkelig herremåltid, du.
Deilig å få oppvartning av og til.
Takk for hyggelig kommentar inne hos meg !
Ha en fin adventstid !
Klem

Kjerstin sa...

Så flott at dere virkelig kan kose dere sammen:-) Det må være topp å ha en kokkeglad mann!

Mia sa...

Her var det da mye god mat! Nesten så jeg ble sulten, enda jeg har fått i meg en (alt for stor) porsjon av fårikål i kveld. Heldig er du som har en man som liker å kokkelere. Hos oss er det nok jeg som må stå for maten, men min kjære er til gjengjeld flink til å rydde opp etter meg....

jannes hobbyblogg sa...

For en herlig blogg du har!Denne skal jeg innom flere ganger!Gleder meg til å følge deg videre!
Janne

jannes hobbyblogg sa...

Jannes hobbykrok!Den likte jeg!Tusen takk for kommentaren og tipset!Tror jeg går for den!
Janne

jannes hobbykrok sa...

Hei igjen!Nå føler jeg at jeg maser veldig altså,og det er ikke meningen!Men jeg syntes navnforslaget ditt var så bra,litt mer personlig lissom!Om du husker hvordan adr forandringen foregikk,blir jeg veldig glad for tips!Er jo så fersk i denne bloggverdnen,og ikke spes datakyndig!
Janne

jannes hobbykrok sa...

Hei igjen!Har sjekket ut litt selv også,og har sett det er opptatt!Da tenkte jeg at nettadr like gjerne kan vøre den samme,men at overskriften på siden står som den gjør nå,og ønsker velkommen til hobbykroken!Tror du det gjør noe?Ser at fler har overskrifter som ikke passer helt med nettadressen.Tusen takk for all god hjelp så langt!
Janne

M sa...

Hei venn!
Alt vel der ute på øyen?
Husket jeg å takke deg for de fine ordene?
Du skjønner, her går det i 100...stresset hverdag..håper på bedre tider...
Klem,M