11. sep. 2010

Skal vi danse + kleenex = sant

Ja, jeg innrømmer det; eg e´så sentimental at det e´flaut.

sentimental

I kveld var det sesongpremiere på “Skal vi danse”. Første par ut var Stig-Henrik Hoff og Alexandra Kakurina og med to sexy og flotte mennesker på parketten (er den forresten malt???) måtte det bli en sexy og sensuell dans.

DSC06002

Whatever, tenker Molly og geiper…

Deretter er det søte Andrine Flemmen som er i sving. Hun er jo bare skjønn – herlig smil og fantastisk utstråling. Hun sjarmerte meg, og sikkert mange andre, i senk da hun var med i “Mesternes mester”.  Like etter er det vakre, søte Cecilie Skog sin tur – jeg kjenner tårene melder sin ankomst. Cecilie Skog grep meg veldig i dokumentaren der hun fortalte om bestigningen av K2, der hun på ufattelig vis mistet mannen sin.

DSC06025

Jeg blir så rørt når jeg ser hvor flinke de er, gleden de viser ved å danse, tilbakemeldingene dommerne gir. Ja, det å se slike herlige mennesker, er nok til at tårene triller på meg… Jeg ønsker jentene lykke til i “Skal vi danse” – håper dere kommer langt, begge to.

15 kommentarer:

Gammel stil sa...

Nå har vi lagt oss til:) Vi blir veldig glad hvis du kanskje vil legge deg til som følger hos oss også! Men, det er selvfølgelig ikke noe du må:)

Vi har sett på Skal vi danse vi også! Helt fantastisk:) Vi har jo brukt store deler av livet vårt på å danse slike Skal vi danse danser, altså sportsdans:)

Klem:)

minishabby sa...

God morgen:)
Jeg satt og så på danserne jeg også. Og den som fikk tårene opp i øynene mine var Cato. Er det noe den mannen ikke kan? Og samtidig med glint i øyet. Gleder meg allerede til neste lørdag:)
Ha en fin søndag Jannicke. Nå må jeg gjøre meg klar til konfirmasjon.
Klem fra meg!

Havfruen sa...

Jeg så ikke dette men jeg vet jeg er ei tåreperse!! Du trenger ikke synes det er flaut:)) Tårene står i øynene på meg for den minste ting:)
Kleenex er et must.
Herlig bilde av Molly:)
Ha en flott søndag, klem fra meg:)

merethe sa...

Tusen takk for tips på malingsfarger. Jeg skal sjekke dem ut. Jeg er veldig glad i jordfarger også. Vi bor i et hus med smårutede vinduer som det ikke kommer så mye lys inn av. Derfor tenker vi at lyse farger gjør det lysere inne hos oss. Stua deres blir lekker. Nydelig farge. God søndag. :)

Lunalu sa...

God morgen, Jannicke!
Så koselig å komme på besøk til deg - masse nye innlegg. Har kost meg med bilder fra campingliv og oppussing! Den fargen var knallfin!!!
Berga tårene i går - men de trilla godt da jeg så på x-faktor....hysj, ikke si det til noen! smiler ;-)
Ha en herlig søndag!
Klem fra Lunalu

Tovepia sa...

Jeg fikk sett deler av programmet bare, og det er et herlig program; liker å se hvor flinke de blir etterhvert og for en jobb det er å lære seg alle dansene...men akkurat på dette programmet gråter jeg ikke:D
Ha en herlig søndag og klem fra meg;)

Havfruen sa...

Hei igjen, ja det var MS Lofoten som passerte:) Hurtigruten passerer oss rundt kl 15 på tur nordover, den sørgående passerer mens vi sover:)
Hils Trond:))

Synnøve sa...

Jeg elsker skal vi danse. Men Cecilia er fin og se til,men hun var ikke flink til og danse,syntes jeg.

Ha en fin søndag

Hespe sa...

Er nok ikke bare du som er sentimental - jeg gråter for "et godt ord"...

Håper du har hatt en fin helg, og at den kommende uken blir strålende :o)

Klem fra Hildegunn

Som mine dager er sa...

Du er ikke alene med tårene dine, min venn. Jeg også blir lett rørt og tørker tårer over gleder og sorger jeg ser på tv. Typisk oss damer tror jeg. Søte Molly som geiper til det hele. Men hvis dyr hadde tårer, ville vi kanskje bli overrasket ... ;-)

Kos deg med uka.

Klem Marit

Fossestua sa...

Jeg er lettrørt jeg også, og gråter tilogmed til Glamor, hihi :)
Fint bilde av Molly-pusen :)
Det var deilig å få internett tilbake, så nå brukes tiden til å bli oppdatert med alt mine yndlingsblogger har gjort siden sist jeg var på nett :)
Så fint det ble med trappen deres! Og den veggfargen i stua så også veldig fin og varm ut. Gleder meg til å se det ferdige resultatet!
Klem fra Lise

liven sa...

Håper du er kommet deg etter helgen!!
Gråter lett jeg også....men ikke av dette...hihi
Dessuten synest jeg Molly er den søteste :o)

Ønsker deg en fin ny uke Jannicke

liven sa...

Hei igjen!!
Begge biblene er med gull på kanten....og den ene er fra 1902 og den andre fra 1917....du skulle vore der:o)

Lavina sa...

Følger med i "Skal vi danse" og gråter nesten når jeg ser Cecilie Skog, for en flott kvinne. Det er så mange dyktige og jeg har alle sammen som favoritter... Koser meg foran skjermen i disse dager. Høsten er over oss nå! Det er så mye på den tvruta..

Ha en fin kveld..

Anonym sa...

Er lettrørt jeg også.
Så skjønn Molly er.
Ønsker deg en fin torsdag.
Klem fra Mio