20. jan. 2009

Projo Teppealong 2009


Jeg har meldt meg på teppealong på Projo. Den startet nå i januar og jeg må strikke minimum én lapp i måneden. Temaet denne måneden er flette, perlestrikk eller ruter. Man kan strikke hvilket mønster en vil, men bør holde seg til temaet. Jeg var litt ivrig nå i starten og strikket én av hver. Tror vi er ca 10-12 som er med på alongen og det er utrolig artig å strikke på noe som jeg vet at noen "along-venner" også holder på med. Blir spennende å se hvordan teppene blir etterhvert. Gleder meg til februar, for da får vi mønster/tema til den månedens lapp.  

14 kommentarer:

Tussilago sa...

heisann;) jeg havnet tilfeldig innom bloggen din..via Mias Landliv.
Kjempetrivelig blogg du har! mye fint å titte på..så jeg kommer så absolutt tilbake hit!
Åhhh...jeg er så imponert når jeg ser slike strikkelapper som du lager...fletter og slikt! Det er sååå lekkert! Jeg pusler med mye forskjellig..men å strikke fletter har jeg aldri prøvd!!
ha en fin vinter-tirsdag!

LivM sa...

Så flotte de ble, Det er spennende å følge med tå teppet dere lager! Lykke til.
Flotte sko, de er sikkert kempedeilig!

Wenche sa...

Så fine lappene dine ble.Det blir artig å se de ulike teppene ,når vi blir ferdige.

LivM sa...

Takk for hilsen på bloggen. Vedrørende teppet: Jeg vet ikke hvor mye garn som går med, men jeg har kjøpt 25 nøster a 50 gram Smart. Håper det holder.

trulte's Design sa...

Vi bergener ca 25 nøster Smart garn til teppet. Flotte lapper du har strikket

Raglan Felling sa...

Flotte lapper.

dorthe sa...

Så fine lapper du har laget:)

Linda sa...

Koselig blogg du har:o) Ser spennende ut med sånn "along" da..og det ser ut som teppet blir nydelig...elsker lappetepper! Har forresten vært på Stoff og Stil selv noen ganger..det er jo stoffenes Ikea..:o) Kommer nok innom deg igjen:) Hilsen Linda

Stubbetufsa sa...

Hei, Jannicke! Du er jo kommet godt i gang etter nyttår! Fine teppelapper og tutgåing! Flott! Jeg strever litt mer. Jeg likte godt "Bindevise" av C. Frimann!

Linda sa...

Håper det er greit at jeg linker deg til bloggen min? Ha en fin dag! -Linda:o)

LivM sa...

Tusen hjertelig takk for awarden.

Hanne sa...

Koslig blogg :-)
Kom innom via Linda. Veldig kjekt med kreative mennesker... Stikke sikkert innom igjen.

Stubbetufsa sa...

hei, Jannicke! Du har gitt meg en utmerkelse! Tusen takk skal du ha! Det var overraskende og gledelig! Den vitaminsprøyta jeg trengte!

Marit sa...

Tusen takk for awarden og hyggelige ord!Så fine de lappene så ut, det blir sikkert et fint teppe til slutt. Bloggen din har blitt veldig fin.
Marit