23. jul. 2009

Trond og Jannicke alias….

Mens andre har bloggtørke rundt omkring i “Blogglandia” har jeg vært ivrig blogger de siste dagene. Jeg måtte bare vise deg hva Solfrid har sittet og moret seg på laptopen sin i det siste. Hun har funnet et program som heter “faceinhole.com” – og det synes hun var en bra side. Hun sitter og humrer og ler for seg selv med laptopen i fanget og har det rasende festlig…

Nysgjerrig som jeg er, spurte jeg om å få se hva som var så morsomt og dette var hva hun viste meg…

 

Trond og jeg Shrek

Trond og meg som “Shrek og Fiona” ha-ha… jeg synes vi var ganske søte… men ville kanskje heller sett meg selv som sexy Lara Croft i Angelina Jolie sin skikkelse…

 

Jannicke alias Lara Craft

 

Eller som søte Nicole Richie…

 

Jannicke alias Nicole Richie

 

Og hva med Trond som “Mr Dream-Man”-himself; Kevin Costner i rollen som Robin Hood

 

Trond alias Kevin Costner

 

Akk, ja… artig å leke seg med moro-programmer i dataverdenen. Men til syvende og sist, er det likevel best å være seg selv… på godt og vondt…

Ha en kjekk ettermiddag.

Klem fra Jannicke

23 kommentarer:

Stubbetufsa sa...

Joda, artig så lenge det varer! Men det er jo selve livet som er artig, egentlig!
Jeg syns livet raser av gårde nå, og jeg får det så travelt med å gjøre alt.... som jeg ikke trenger å gjøre! Livet er fullt av motsetninger!

Solfrid sa...

He he .. Der koser jeg meg meg ja ;-) Pene bilder ;-)

Tovepia sa...

Skikkelig leketøy dette, ser jeg:O) Tør nesten ikke laste ned noe for tida, da jeg er redd maskina sprenges;) Ha en kjempefin kveld og klem fra meg!!

Josefine sa...

Heisan!

Dette var tidig:) Ikke rart ungdommen koste seg...tror nok det er en spennende verden de har der for seg selv ja...hi.hi

Så herlig blogg du har!

Tusen takk for koselig besøk hos meg:))))

Stor sommerklem

Helle : sa...

Ej hvor er I fine, kan godt forstå at hun hygger sig med den side :-)

Birgitta sa...

Hej!
Ungdomarna kan mycket mer än oss med datorn. Jag får vara glad att jag klarar av bloggen själv. Roliga bilder i alla fall.
Ha det så gott.
Kram Birgitta

minishabby sa...

Hehehe.. Dette så ut til å være et morsomt program. Skal ikke se bort i fra at jeg titter innom det i løpet av helgen nei..;)
Synes dere ble rålekre jeg:)
Ha en flott helg.
Klem Elin!

moni sa...

hehe ja dette programmet er jo litt morsomt da:) Synes dere var skjønne som shrek jeg hihi:) Ønsker deg en nydelig helg.) klem monica

Gamleheksa sa...

Så artig!

Sommertid sa...

Det var det artige ting å leke seg med ja...litt skøy skal en jo ha :D
Ha en forts fin sommer...dere har jo mye å henge fingrene i enda..med nesten nyinnflyttings periode nå...alt kommer på plass etterhvert...sikkert før jul !

God helg :)

Jannickes Hjemmekos sa...

Sommertid aner nok ikke hvor riktig hun har når hun foreslår at ting er kommet på plass til jul. Vi har satt en tidsfrist på 6 måneder fra vi overtok og det vil si at vi her 4 måneder igjen... og da er det snart jul...

Lunalu sa...

he he, tusen takk for en god latter! Dere var jo bare rett og slett herlige som Fiona og Shriek!!!! Dette programmet må bare testes ut! Kjente at det lekne barnet i meg våknet!!! Ønsker deg en super helg!
Klem fra Lunalu

Lottas Himmelrom sa...

Hihihihi...så stilig:)
Fine innlegg fra deg som jeg har lest nå...du skriver så fint:) Ja sånn rett fra hjerte:)Herlige du!Ønsker deg en fin kveld:)
klem klem

Guttemamma sa...

Så koselig det var her da, fant deg hos lotta! Du ser da uforskammet ung ut til å ha så store barn...ha en fin dag!!
Anette:-)

Elin Osa Søreng sa...

Jeg har lagt til alle på blogglista sånn at de spretter opp når de har lagt inn nye innlegg, men har vært så forundra over at du ikke kommer deg opp. Nå har jeg skjønt det... Jeg hadde jo glemt å forandre adr! Nå når det er gjort blir det så mye lettere å følge med, hehe.
Bildene blei kjempemorsomme, jeg lurte foreldra mine samt svigers med sånne bilder 1. april i år. De gikk fem på! Jeg la bilde av dem fra Skiflyvningsbakken (da de sto med nesa i sky og så hopprenn) inn på en kjempeskjerm i en storby, lasta de ned- og sendte dem på mail til dem. Så skreiv jeg at jeg hadde kommet over dette bildet da jeg leste utenlandske nyheter, og lurte på om de var klar over tingenes tilstand... Jeg holdt ut i ganske lang tid, men lo så jeg holdt på å tisse meg ut! Tenk at de trodde de var blitt fotomodeller, haha- og så utenfor Norges grenser da ;o) (Jada, jeg ER nokså barnslig av meg, og koser meg med det!) Ha en fin dag, klem fra Elin

M sa...

Så morsomt!!!
Du er veldig skjønn!
Har hatt litt tull og tøys med enkelte profiler, og det som blir så dumt, er at man da surfer videre og glemmer å gå tilbake å kommentere...
Jeg trodde jeg fulgte deg allerede, men nå har jeg iallefall ordnet opp i den biten.
Jeg sender deg en mail nå, klem,M

Elin Osa Søreng sa...

Hm, var inne på Projo- og der stod det "gratulerer med dagen, Troja"... Det er vel deg det?... Isåfall- gratulerer så mye med dagen! Klem igjen :o)

LivM sa...

Gratulerer deg så masse med dagen. Håper den blir superfin!

M sa...

Hei,
nå har jeg lagt deg til!
Kjempegøy!
Vet ikke hvorfor miniatyrbilde ikke viste på deg, vi får se om ditt neste innlegg kommer bedre frem?
Jeg har iallefall haket av at miniatyrbilde skal vises.....men NU er det best å komme seg bort fra skjermen...UT på tur!!
Klem,M

Christina sa...

GRATULERE så masse med dagen din idag den 28 juli!!;)

M sa...

Hihi!
Det er jo kanskje greitt å vite hva man vil skrive om hvis det skal bli bok...
Jeg har mange historier som lever i meg....både på godt og vondt....det kommer nok på blogg....
Boken jeg har hatt i hjerte er nok allerede skrevet, men jeg må få det ned på papiret, på den måten jeg vil at det skal leses...og det er litt av en jobb....vi får se!!
Klem,M

M sa...

Ja, det ordnet seg visst med kommentarene...
Ha en fin kveld!!
Nå skal jeg ut i regnet og GÅ av noen kalorier...forhåpentligvis!
Klem,M

Anonym sa...

Hei Jannicke

Da kom jeg plutselig på å lete etter bloggen din mens jeg surfet her på nettet. Kjempefin blogg du har. Håper det går bra med opp pussingen, det blir nok kjempebra hus når dere er ferdig.
Hils, skal hilse herfra.
Solfrid er velkomme ut til oss på Campen hvis hun har lyst. Er der stort sett hver helg.
Klem fra Grete Elin