29. sep. 2009

Back in business

Tralala, jeg er så glad og fornøyd – I´m back!!!

Har slitt med en laptop som har vært inne til reparasjon to ganger. Siste gangen vi fikk den tilbake, hadde den fått en sykehusinfeksjon. Butikken nektet selvfølgelig for at viruset “Total security center” kom fra verkstedet, men jeg vet én ting; PCén hadde ikke den skiten da jeg leverte den fra meg. Har Norton antivirus, men viruset var visstnok “siste skrik” og dermed ble ikke udyret avdekket av Inspektør Norton.

Viruset har forhindret meg i å blogge, ettersom det har blokkert Live Writer fra bloggen min. Min meget datakyndige sønn, Jørgen, har forbarmet seg over sin håpløse mor og hjulpet meg. PCén er  tilbakeført til slik den var da den var ny (overførte alle bilder og viktige dokumenter til ekstern harddisk først).

Nå traller jeg glad og fornøyd. I morgen skal jeg blogge. Ha en god natt, håper du snart kommer innom igjen . Klem

4 kommentarer:

Tovepia sa...

Godt du fikk ordnet den;) Irriterende når data'n svikter. Ha en god dag og klem;)

MajorogMeg sa...

Godt at du er tilbake:)

Ja, vi flytta sist helg:) så vi har stått på ja. Men jeg hater å ha kaos rundt meg, da jobber jeg fra morgen til kveld og blir ferdig. Dårlig emd gardiner på alle rom enda men det blir. Koser meg godt her. Håper bare det dukker opp en jobb etter hvert. Gubben starter i ny jobb imorgen, kjempespennende!!
Ha en fin da kjære du og klem fra meg:)

Helle : sa...

Uha det er så irriterende når pc'en ikke virker, men det er dejligt at du nu er tilbage igen ;-)

Britaiskogen sa...

Velkommen tilbake til bloggverden! Fint at du fant ut av dataproblemene dine. Ha en fin kveld..