14. juni 2009

Travle tider

De siste ukene har vært mer enn travle, men som min bestefar pleide å si; det går på frem. Vi har gjort mye i Huset og er strålende fornøyd hittil. Vil du se bilder, klikker du bare på bildet under

 

DSC02611 

 

Jeg har vært i to bryllup i løpet av de siste to ukene. Har fått lov av brudeparene til å legge ut bilder i bloggen min, slik at du kan få se dem…

30. mai giftet nevøen min, André,  seg med sin Bodil.

 

DSC02496

 

DSC02561

 

DSC02566

 

13. juni var det niesen min, Therese, som giftet seg med sin Tormod

 

DSC02718

 

DSC02819

 

DSC02823

 

DSC02761

 

To vakre brudepar, som hadde lagt forholdene til rette for kjekke bryllup; tusen takk for at vi fikk være med på den store dagen.

* * *

Jeg må få lov til å skryte litt av meg selv. Til Therese og Tormod sitt bryllup laget jeg 10 bord-dekorasjoner og brudebuketten. Laget også den duppedingsen som brudgom og forloveren har på jakkeslaget. Brudens forlover fikk armbånd.

 DSC02716

 

 

DSC02702 

 

DSC02757

 

Vakre peoner og roser…

Det er kjekt med bryllup, men akk så rørende. Jeg har alltid vært sentimental og lettrørt, men jeg blir jo verre og verre med årene. Jeg har ikke tall på hvor mange tårer som presset på i løpet av middagen - sentimentale tante Jannicke…

Nå som bryllupene er blitt minnerike opplevelser, er det Huset som skal få full fokus og tid. Om 14 dager skal leiligheten overtas av ny eier og vi har mye (!) som skal gjøres i Huset i løpet av den tiden. Her er det bare å brette opp ermene og jobbe.

Ønsker deg en strålende dag – klem fra Jannicke

9 kommentarer:

Havfruen sa...

Herlig...jeg vil se mere:) MEn for en jobb dere gjør, dere har fått til MYE på denne tiden. Taket dere har lagt var råstilig, virkelig!!! Trond med gravemaskina kunne vi trengt her også. HAr fått revet gammelterassen i helga..jeg skulle så gjerne hadd bort endel torv. Flott svaberg under, så vi fikk revet vekk noe men fytti for en jobb. Dere får ha lykke til videre...og det er bra du tåler rot. Ille å bo i kaoset men det blir jo bare bedre og bedre!!
Keep up the good WORK!!
Klem fra meg:)

Havfruen sa...

Glemte og kommentere brudeparenen...det var 2 nydelige par, gratulerer. Blomstene du hadde satt sammen imponerte meg. Du er flink!!!

Lunalei ;-) sa...

Guri, så flink du er!!! De brudebuketten var kjempe fin!!!
Hilsen Lunalu

Villa Kos og Kaos sa...

Skal si dere står på!!
Godt at det er litt kos innimellom alt kaoset også da...flotte bryllupsbilder, og de nydelige blomstene..du er jammen meg flink!!
Ha det godt!
Klem G-C

Birgitta sa...

Hej
Vet inte hur jag kom till dej, men har varit här en stund och sett mej omkring. Vilken ljuvlig brudbukett du gjort och vilka vackra brudpar. Jag kommer tillbaka till dej.
Ha en skön midsommarvecka.
Kram Birgitta

Hannes hage sa...

Å, for noen vakre buketter! Helt nydelig!

Therese sa...

Fine bilder du har lagt ut og igjen tusen takk for hjelpen med blomstene og brudebuketten.Du er kjempeflink.Har fått mye skryt for den;) Lykke til med husprosjektet. Blir spennende å se resultatet. Klem fra fru Vågenes

Schult-Kamera sa...

HEISANN
1000 takk for kjempekoselig hilsen på bloggen min ;o)

Dette er den NYDELIGSTE brudebuketten jeg noen gang har sett !!!!!
Hvis jeg skulle giftet meg nå skulle min brudebukett sett slik ut,mne slipper å tenke på de. Kan jo selvfølgelig kjøpe meg roser og peoner og sette sammen likevel :o)

Ha en super helg ;o)

KATE ♥ sa...

Pene par.
Nydelige blomster.
Kate